Om Moder Veia

Moder Veia erbjuder dig unikt hantverk och omsorgsfullt utvalda produkter för mer självkärlek och magi i ditt liv. Här finner du egentillverkade rökelser, handdrejade skålar, kraftföremål och allt för hukbad och dina ceremonier mm. Varje produkt är handplockade då butikens värdegrunder är miljömässig hållbarhet, rättvis handel och lokaltillverkat.

En stor del av butikens sortiment är egentillverkat eller egendesignat, och här finns även ett fint samarbete med andra kvinnliga hantverkare som skapar utifrån deras vackra hjärtan. 

Jag som driver Moder Veia heter Veia Kindstedt och lever tillsammans med min familj på en gård strax utanför Lidköping. Jag lever cykliskt, vandrar min väg genom bland annat shamanska principer och främjar samskapandet med Moder Jord, vilket är den röda tråden i min lilla butik.

Sedan barnsben har jag älskat att skapa och kontakten till naturen har alltid varit närvarande. Jag älskar att skapa skönhet och hedra balans och harmoni genom vackra miljöer.

Min yrkesbakgrund ligger i blomster- och inredningsbranschen. Jag är utbildad florist, butikskommunikatör men även trädgårdsskötare.
Efter att fått upp ögonen för den globala konsumtionssamhället lämnade jag butiksvärlden, men har idag hittat en fin balans då jag handplockar de produkter jag verkligen kan stå för etniskt och miljömässigt, och jag skapar en stor del av mitt utbud på egen hand eller köper in från andra hantverkare.

Webbutiken Moder Veia är en del av mitt företag Veias Naturkraft, där jag även arbetar med holistisk kvinnohälsa, shamanska cirklar och ceremonier och erbjuder behandlingar och konsultationer i kvinnohälsa.

Jag är utbildad i shamansk healing, reiki healing, kbt & act coaching, hormonrådgivare, hormonyogalärare, Vaginal Steaming Facilitator och blivande Sacred Birth Worker.
Läs gärna mer på www.veias.se.


Jag hoppas du får en härlig upplevelse här i min butik och jag önskar dig all ljus, kraft och kärlek! 


Med värme
/ Veia