Luna cacao Father Sky

  • 249 kr

Den ceremoniella cacaon Father Skys energi är en kraftfull hjärtöppnare! Den hjälper dig att komma tillbaka till din essence och följa ditt hjärta. Den arbetar

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela
Artikelnummer: 10051

Den ceremoniella cacaon Father Skys energi är en kraftfull hjärtöppnare! Den hjälper dig att komma tillbaka till din essence och följa ditt hjärta. Den arbetar främst på hjärtchakrat och de övre chakrana. Den har en härlig arom och krämighet med låg bitterhet som ger en stor smakupplevelse.

Father Sky kommer från Ecuador och odlas av ursprungsbefolkning i Napo provinsen i Amazonas. Den är kärleksfullt hanterad av 13 Kichwa familjer vars passion och mission är att bevara förfädernas kakaoböna Arriba Nacional.

Mängd: 200 gr

Båda cacaosorterna Mother Earth och Father Sky har valts utifrån ett kulturellt, etiskt och hållbart perspektiv. De har hanteras varsamt med en fermentering och rostning som aktivera bönans terapeutiska ämnen. Kakaon är fullproppad med antioxidanter, vitaminer och mineraler vilket gör den till ett “Superfood” för kroppen, sinnet och själen.

Förening mellan Mother Earth & Father Sky

The Child skapar du själv genom att blanda Mother Earth och Father Sky. Denna förening av energier ger kropp, sinne, och själ ultimat balans och harmoni. The Child balanserar hela chakrasystemet och öppnar dörren till ditt inre barn där glädje, lekfullhet och nyfikenhet finns. Den hjälper dig att minnas din essence och ditt ursprung.

För den perfekta balansen rekommenderas en blandning av lika delar Mother Earth och Father Sky. (ca 12,5g av varje för en ceremoniell dos)

Tillredning för en kopp kakaodryck enligt Luna Cacao:

  • 25g (ca 2 msk) ceremoniell kakao
  • 1 nypa ekologiskt salt (för att lyfta fram smaken)
  • 1 nypa chili eller några chiliflakes (för att lättare ta upp ämnena i kakaon)
  • 1,5 – 2 dl vatten eller plantmjölk (kokosdryck, mandelmjölk)
  • Förslag på smaksättning:
  • 1 kryddmått ceilon kanel
  • Lite nymald kardemumma
  • 1/2 tsk mald raw lakritsstång

Gör så här:

Värm vätskan till max 60 grader
Lägg i kakao, salt, chili samt din favorit smaksättning
Vispa tills kakaon har löst upp sig.
Häll upp i din favorit kopp

Tips; Vi älskar när kakaodrycken är krämig, så vi häller alla ingredienser i en blender och mixar till krämig konsistens innan vi häller upp den i vår favorit kopp.

Läs mer på vår leverantörs hemsida lunacacao.se om kurs i cacaoceremoni mm.